Blog

Babyshower

Baby-ShowerHet maakt niet uit hoe gelijk vrouwen en mannen ook zijn, vrouwen doen al het harde werk tijdens een bevalling. Daarna wordt het dus tijd om de kersverse moeder flink in de watten te leggen. Een aantal tips voor de man en de vriendinnen om een leuk feestje te organiseren!

 

 

  • Creativiteit. Je kunt creatief zijn met diverse dingen, zoals het zelf ontwerpen van de geboortekaartjes of de uitnodigingen voor een babyshower. Dit wordt meestal georganiseerd tijdens de zwangerschap, maar je kunt natuurlijk ook na bevalling een feestje houden.
  • Cadeaus. Bij een feestje horen cadeaus! Het is leuk om iets voor de kleine te kopen én voor de mama. Een spons en bruisballen voor in bad bijvoorbeeld.
  • Niet te lang. Het is fijn als het feestje niet te lang duurt. Moeder en kind zullen veel moeten rusten vlak na de bevalling. ’s Middags gezellig theeleuten met hapjes is ook leuk.
  • Beschuit met muisjes. Dit hoort er uiteraard bij. Deze lekkernij ziet er niet alleen feestelijk uit, maar is ook nog eens erg lekker!

Tags: ,